Kolokithokeftedes (ביוונית קישואים פריטרים) עם Tzatziki
Kolokithokeftedes (ביוונית קישואים פריטרים) עם Tzatziki הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שום, שמן זית כתית מעולה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו קישואים יווניים Fritters-Kolokithokeftedes, קישואים בסגנון יווני עם צצ'יקי, ו קישואים פריטרים עם שמיר צזיקי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך Tzatziki: לסחוט לחות עודפת מן המלפפון. בקערה קטנה, מערבבים יוגורט, שום, מלפפון וחומץ או מיץ לימון. מערבבים בשמן זית.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
הניחו שכבה של מגבות נייר ופרסו קישוא מגורר.
מפזרים קישואים עם מלח ולתת לשבת לפחות שלושים דקות ועד שעה. לסחוט את כל הלחות העודפת מקישואים.
שים קישואים מנוקז בקערה גדולה עם שמיר, בצל ירוק, אגוז מוסקט, ו פטה.
מערבבים לשלב. מערבבים ביצים. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בקמח עד שהבצק מגיע יחד, מוסיפים מעט יותר קמח אם הבצק רטוב מדי כדי ליצור קציצות. טופס בצק לקציצות 3-4 אינץ'.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. קציצות מטוגנות עד חום זהוב משני הצדדים ומבושלות דרך אבל עדיין לח, על 2-3 דקות לכל צד.