Koulibiaka
Koulibiaka עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1290 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. . אם יש לכם קמח, מלח ופלפל, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו מתכונים דומים.
הוראות
כדי להפוך את פילאף אורז, לחמם 2 כפות חמאה בסיר על חום בינוני. מערבבים ב 2 1/2 כפות בצל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים מעיל עם חמאה.
יוצקים 1 מרק עוף כוס ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך וכל הנוזל נספג, על 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תניח את האורז בצד.
לרוטב, להמיס 1/4 כוס חמאה בסיר על חום בינוני עד קמצוץ של קמח זרועים לתוך החמאה רק יתחיל בועה.
לטאטא את הקמח כדי ליצור להדביק עבה את העקביות של ציפוי עוגה. להמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד הקמח הפך זהב, ומתחיל להריח כמו לחם קלוי, על 20 דקות.
להקציף 2 כוסות מרק עוף ומבשלים עד מעובה מבעבע, על 5 דקות.
יוצקים את הרוטב לתוך פילאף אורז, שמירה על 1/4 ממנו להגשה, אם תרצה בכך.
מחממים עוד 1/4 כוס חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הפטריות ומבשלים עד רך, על 5 דקות; מוסיפים את 1 1/2 כוסות בצל. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 8 דקות.
מערבבים את הבצל והפטריות עם תערובת האורז ומאפשרים לו להתקרר מעט. מערבבים את מיץ הלימון, קצוץ ביצים מבושלות קשות, ושמיר טרי.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף בחמאה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את עלי הכרוב ומבשלים, חשופים, עד מתרכך, על 2 דקות.
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר העלים קרים, לנקז היטב, כתם יבש עם מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה.
על משטח מקומח קלות, לרדד את בצק עלים לעובי 1/4 אינץ'.
חותכים את המאפה לתוך 6 צורות מלבניות; הם צריכים להיות שלוש פעמים רחב יותר מאשר פילה סלמון, ו 2 סנטימטרים יותר.
להניח 2 עלי כרוב על כל מלבן העליון כל אחד עם כפית של תערובת האורז.
מניחים כל פילה "עור בצד" על גבי האורז, ומתבלים במלח ופלפל שחור. למעלה פילה עם כפית נוספת של אורז; מקפלים את עלי הכרוב על פילה כדי encase אותם. מרכז את העלים המקופלים על בצק עלים.
מקפלים את הקצוות הקצרים של המאפה, ולאחר מכן את הצדדים יחד כדי לעשות חבילה; לצבוט לאורך התפרים לאטום.
מניחים את המאפים על גבי דפנות אפייה מרופדות בקלף למטה.
חותכים חריץ קטן במרכז כל מאפה לפעול כמו פורקן קיטור. הכה את הביצה ו 1 כף מים יחד בקערה; לצחצח את המאפים עם לשטוף את הביצה.
אופים בתנור שחומם מראש עד המאפים הם חום זהוב עמוק, כ -15 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הסלמון צריכה להגיע 135 מעלות F (57 מעלות C).