אנשים רבים באמת אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם אורגנו מקסיקני, פפריקה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מרהיב. נסו Carne Guisada, קרוק-סיר קרנה גיסאדה, ו Carne Guisada-בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מניחים את בשר בקר sirloin בתנור ההולנדי ומבשלים עד הקוביות חומות מכל הצדדים, על 10 דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הבצל, פלפל אדום, עגבניות, שום, כמון, אורגנו, אבקת שום, מלח, פלפל שחור, פפריקה, ומים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
סטייק פורטרהאוס
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר רך, על 30 דקות.