Lahma Bajeen-פשטידות בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 820 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, טחנו את הכלספייס, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: פשטידות בשר, פשטידות בשר, ו פשטידות בשר.
מפזרים את השמרים על המים ולתת להתסיס bubble.In קערה גדולה משלבת את השמרים, קמח, מלח, שמן זית, ביצה וחלב חם. ללוש עד בצק רך נוצר. הבצק יהיה מעט דביק, אז תמיד לוודא את הידיים יש קצת שמן זית עליהם.מעט משמנים את אותה הקערה עם שמן זית. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות במטלית נקייה ולהשאיר במקום יבש חם לפחות 2 שעות, עד הוכפל.מילוי בשר:.
מוסיפים את הטלה או בשר טחון ומערבבים ומבשלים עד שהבשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.מערבבים את הבצל הקצוץ ומבשלים, ערבוב עד הבצל רך, על 5 דקות.מערבבים בצנוברים וכל התבלינים ותבלינים. מערבבים ומבשלים לרגע אחד.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות.מכסים את המחבת, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 10-15 דקות עד שהעגבניה רכה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום. מערבבים במיץ לימון טרי.התערובת לא צריכה להיות מימית אבל זה צריך להיות לח. להפריש להתקרר.אסיפה:.קח אגרוף מלא של הבצק ועל משטח מקומח להתגלגל לתוך כדורים קטנים.