Layin ' השוקולד להחטיף למטה
להניח את השוקולד על הרצפה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 419 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו תערובת בראוני פאדג', תערובת פודינג שוקולד, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, ו שוקולד! שוקולד! שוקולד! עוגת שמרים עם זיגוג שוקולד.
הוראות
הכן את עוגיות פאדג ' על פי הוראות החבילה, באמצעות שמן, מים וביצים.
אופים במחבת 9x13 אינץ'. אפשר להתקרר.
כאשר בראוניז הם מגניבים, להכין את הפודינג; בקערה גדולה, לשלב תערובת פודינג וחלב. מערבבים עד חלקה ומניחים בצד כדי להתעבות.
חותכים את הבראוניז לריבועים 3 אינץ'. בשורה התחתונה של קערת הגשה גדולה באופן לא אחיד עם 1/2 של ריבועי בראוני.
יוצקים חצי מהפודינג על הבראוניז, ואז מכסים חצי מהציפוי המוקצף. חזור על שכבות.
מפזרים למעלה עם עוגיות מתפוררות.