Lombo di Maiale Coi Porri (חלקי חזיר צלוי במחבת עם כרישה)
Lombo di Maiale Coi Porri (חזיר צלוי פאן עם כרישה) נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, בשר חזיר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו Lombo Di Maiale Coi Porri (חזיר צלוי פאן עם כרישה), Lombo Di Maiale Coi Porri (חזיר צלוי פאן עם כרישה), ו עוף ממולא עם כרישה (פולו Imbotito Ai Porri) (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שורשים ועלים עליונים קשים כרישה.
חותכים כל כרישה במחצית לאורכו.
חותכים כל חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' (אתה צריך על 6 כוסות). להשרות במים קרים כדי לשחרר לכלוך.
מערבבים כרישה, 1/2 כוס מים, 1 כפית חמאה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בתנור הולנדי גדול או מחבת סאוט עמוקה על חום בינוני גבוה. לבשל במשך 10 דקות או עד שכריש wilts.
יוצקים את תערובת הכרישה לקערה.
חום שנותר 2 כפיות חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חזיר למחבת. לבשל 5 דקות, הופך חום מכל הצדדים.
להוסיף 1/4 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/4 פלפל כפית, ויין למחבת; לבשל 15 שניות, גירוד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. החזר את תערובת הכרישה למחבת. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 2 שעות או עד חזיר הוא רך.
הסר חזיר ממחבת. להגדיל את החום כדי להפחית את רוטב כרישה אם מימי מדי.
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.