London Broil II
Broil לונדון II נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך סטייק צלע, קטשופ, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: צלייה בלונדון, צלייה בלונדון, ו צלייה בלונדון.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד שום, מלח, רוטב סויה, קטשופ, שמן צמחי, פלפל שחור ואורגנו.
ניקוד שני הצדדים של הבשר, לחתוך יהלום, על 1/8 אינץ עמוק. לשפשף תערובת שום לשני הצדדים של הבשר. לעטוף בחוזקה בנייר אלומיניום, ומקרר במשך 5 עד 6 שעות, או לילה. להפוך בשר כל כמה שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ואח שמן קל.
מניחים בשר על הגריל מוכן. מבשלים 3 עד 7 דקות לכל צד, או כדי doneness הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.