Lort Cha (אטריות אורז קצרות)
אם יש לכם רוטב סויה, נבטי שעועית, אטריות אודון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות מטוגנות עם אטריות ביצים, צלעות קצרות בסגנון קוריאני עם אטריות, ו אסיה צלוי צלעות קצרות עם אטריות.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה. מערבבים היטב; להפריש.
מבשלים אטריות במים רותחים 10 דקות (להשליך מנות תיבול אטריות).
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים. תניח בצד.
שמן חום ב ווק או מחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום גבוה עד חם.
מוסיפים חזיר ושום, ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים תערובת רוטב סויה, ומערבבים 30 שניות.
מוסיפים ביצה ומטגנים 30 שניות.
מוסיפים אטריות מבושלות, נבטי שעועית, כרוב פרוס, בצל ירוק; מוקפץ 3 דקות או עד ירקות לנבול אטריות אודון מחוממים היטב.