Machboos עוף בחריין מסורתי / Machbous
Machboos עוף בחריני מסורתי / Machbous נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1143 קלוריות. אם יש לך אורז בסמטי, עלי כוסברה, אבקת כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף כופתאות מסורתי, מרק עוף עם אטריות מוגברות, ו אל Kabsa-אורז ועוף סעודי מסורתי.
הוראות
לחמם את המים ולהשאיר בצד. בקערה קטנה, מערבבים את הבוהארט, הכורכום, הכמון והל יחד ומוסיפים לתערובת כפית אחת של מלח.
מפזרים חצי מתערובת התבלינים על חצאי העוף.
מחממים שמן במחבת בישול גדולה, מטגנים את הבצל עד חום זהוב, ואז מוסיפים לפלפל ולליים שחורים-אתה חייב לעשות חור בכל לימונים.
מוסיפים את העוף לתערובת הבצל והופכים אותו כמה פעמים במחבת.
מפזרים על העוף כפית קינמון ושאר התבלינים המעורבים. הפוך את התוכן כולם יחד כך העוף מצופה בתבלינים, לכסות את המחבת ולתת לו לבשל על אש בינונית במשך 3 דקות.
מוסיף את השום, זנגביל קצוץ, וקוביות עגבניות למחבת ולהפוך את החומרים במחבת כמה פעמים. לכסות שוב במשך 3 דקות על אש בינונית.
מפזרים את שאר המלח ויוצקים עליו מים בעודם חמים.מכסים את המחבת ולתת לו לבשל במשך כשעה, או עד העוף מבושל.
הוסף את כוסברה כתומה 5 דקות לפני שאתה מסיר את העוף מן המניה במחבת. בעוד העוף מתבשל, לשטוף את האורז היטב ולספוג במשך 10 דקות במים קרים, ולאחר מכן לנקז.
הסר את העוף מן המחבת ולשים על מגש תנור, מברשת עם קצת שמן ומפזרים את שאר אבקת הקינמון וגריל בתנור עד העוף הוא חום זהוב.
מוסיפים את האורז למניות העוף, מערבבים, ואז נותנים לו לבשל על אש נמוכה עד שהאורז סופג את המניה וכמעט נעשה.
מפזרים מי ורדים ומיץ לימון על האורז ומניחים את חתיכות החמאה על החלק העליון. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
מגישים את האורז על צלחת הגשה גדולה ומניחים את חצאי העוף בגריל למעלה.