קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Machboos עוף בחריין מסורתי / Machbous

Machboos עוף בחריין מסורתי / Machbous
Machboos עוף בחריני מסורתי / Machbous נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1143 קלוריות. אם יש לך אורז בסמטי, עלי כוסברה, אבקת כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף כופתאות מסורתי, מרק עוף עם אטריות מוגברות, ו אל Kabsa-אורז ועוף סעודי מסורתי.

הוראות

1
חותכים את העוף לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
לחמם את המים ולהשאיר בצד. בקערה קטנה, מערבבים את הבוהארט, הכורכום, הכמון והל יחד ומוסיפים לתערובת כפית אחת של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כורכוםכורכום
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מפזרים חצי מתערובת התבלינים על חצאי העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מחממים שמן במחבת בישול גדולה, מטגנים את הבצל עד חום זהוב, ואז מוסיפים לפלפל ולליים שחורים-אתה חייב לעשות חור בכל לימונים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את העוף לתערובת הבצל והופכים אותו כמה פעמים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים על העוף כפית קינמון ושאר התבלינים המעורבים. הפוך את התוכן כולם יחד כך העוף מצופה בתבלינים, לכסות את המחבת ולתת לו לבשל על אש בינונית במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיף את השום, זנגביל קצוץ, וקוביות עגבניות למחבת ולהפוך את החומרים במחבת כמה פעמים. לכסות שוב במשך 3 דקות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים את שאר המלח ויוצקים עליו מים בעודם חמים.מכסים את המחבת ולתת לו לבשל במשך כשעה, או עד העוף מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הוסף את כוסברה כתומה 5 דקות לפני שאתה מסיר את העוף מן המניה במחבת. בעוד העוף מתבשל, לשטוף את האורז היטב ולספוג במשך 10 דקות במים קרים, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר את העוף מן המחבת ולשים על מגש תנור, מברשת עם קצת שמן ומפזרים את שאר אבקת הקינמון וגריל בתנור עד העוף הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את האורז למניות העוף, מערבבים, ואז נותנים לו לבשל על אש נמוכה עד שהאורז סופג את המניה וכמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מפזרים מי ורדים ומיץ לימון על האורז ומניחים את חתיכות החמאה על החלק העליון. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
מי ורדיםמי ורדים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מגישים את האורז על צלחת הגשה גדולה ומניחים את חצאי העוף בגריל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
עוף בגרילעוף בגריל
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל