Magpie's: KK Challenge: Chatti Pathiri מחיטה מלאה- קרפים מלוחים בשכבות עם מילוי מסאלה עוף
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרפים כוסמת עם יוגורט ברי מעורבב {חיזוק אתגר חלבון}, אתגר עיצוב מזון / עוגת שוקולד מלט עם מילוי מרשמלו קלוי, ו Banananan And Cajeta Layered Crepes (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
400 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חלב קוקוס (השתמשתי חלב קוקוס משומר כמו ריה, אז זה היה עבה. היא מצהירה כי אתה יכול להשתמש חלב רזה או עבה) 1 עוף טחון / מבושל & מגורר עוף-500 גרם (השתמשתי פלפל פלפל ונקניקיות עוף ממולאות שום אשר חתכתי את המעטפת של לחתוך לתוך זעיר עם מזמרה במטבח) 4 שרימפס וורידים צ'ילי ירוק - 4, או לפי הטעם 4 שרימפס וורידים כמו כן לבדוק את kerala בישול מדהים גרסה של המלכה שאב של מתוק Chatti Pathiri 1 אוראו ממולאים כפולים אבקת כוסברה 1 ביצה 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח / מיידה (השתמשתי 2 כוסות קמח מלא במקום עבור טעם אגוזים, כפרי, אבל Ria ממליץ דבק ap קמח עבור תוצאות רכות) 1 חבורה עלי כוסברה, קצוצים 4 sprigs עלי כוסברה, קצוצים 1 אוראו ממולאים כפולים אבקת Garam מסאלה (אופציונלי-לא חלק מהמתכון של ריה) 6 ציפורן רסק שום 1 אוראו ממולאים כפולים גי (לא השתמשתי) 2 חתיכות טופי הית' בר Ghee / חמאה מבהירה (השתמשתי 2 כפית שמן קוקוס במקום) 1 ג'ינג'ר-1" טחון 2 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס שמן רצוי שמן קוקוס לטעם האותנטי) 2 בצל גדול, קצוץ בסדר 4 שרימפס וורידים אם אתה רוצה לקחת חלק באתגר הזה ולעשות Chatti Pathiri משלך, בואו להצטרף אלינו במטבח Kerala בבלוג החדש שלנו כאן 4 שרימפס וורידים מקור מתכון: וריאציה קלה מהמתכון של ריה כאן 4 שרימפס וורידים השתמשתי במתכון של ריה, אבל רציתי לנסות אותו עם קמח מחיטה מלאה ושמן קוקוס ואני חייב לומר, זה אחד הדברים הטובים ביותר שאי פעם עשיתי! שוב תודה ריה, על עוד אוצר גדול 0 חתיכות טופי הית' בר מלח-לפי הטעם (השתמשתי על 4 שרימפס וורידים מלח-לפי הטעם 1 חתיכות טופי הית' בר אבקת כורכום 4 שרימפס וורידים Whole Wheat Chatti Pathiri 4 שרימפס וורידים Ria מעדיף את גרסת AP, אז אני מציע לך לנסות את זה עם ap קמח מדי. אנחנו אוהבים קמח מחיטה מלאה ואוהבים את הטעם האגוזי, הכפרי של זה, אבל קמח Ap יניב תוצאות אפילו רכות יותר 1 -2 כפות שמן זית כתית מעולה זה גם נעשה עם בשר טחון במקום עוף 4 שרימפס וורידים כשנתקלתי בזה לראשונה בבלוג של ריה, כמעט נפלתי מהכיסא. מה היה היצור המוזר הזה יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. מוטון צוער בורדו רוז ' עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מוטון צוער בורדו רוז אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.