קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

Mahi mahi עלומה (עם פטריות ומשמש)

Mahi mahi עלומה (עם פטריות ומשמש)
מאהי מאי עלומה (עם פטריות ומשמש) דורשת כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 149 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 1229 קלוריות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך משמש, מים, גרידת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב משמש מיובש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: Mahi mahi עלומה (עם פטריות ומשמש), מהי-מהי בפטריות וורמוט, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים.

הוראות

1
רבע פטריות מיובשות ומשמש קוצצים
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2
מניחים פטריות לרבעים ומשמשים בקערה ויוצקים 1 1/2 כוסות מים רותחים מעל; לתת לעמוד במשך 15 דקות; זן, הזמנת נוזל
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לנוזל המתוח מוסיפים כוסברה, גרידת ליים ומיץ, מלח ופלפל לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4
Reconstitute מספיק אבקת חלב מיידי כדי להוסיף את הנוזל המתוח לעשות 2 כוסות ,( כ 1 כוס); מערבבים ולהניח בצד
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
5
חותכים את פילה Mahi Mahi למטה באמצע כדי להפוך את שני סטייקים
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
6
ב nonstick, frypan עמוק, ריסס עם תרסיס צמחוני, מעל חום גבוה בינוני, פטריות לטגן, משמשים קצוצים ושאלוט במשך 4 דקות
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
7
הוסף פילה Mahi Mahi, צד עור למעלה, לבשל במשך 1 דקה
מרכיבים שתצטרך
פילה מהי מהיפילה מהי מהי
8
מוסיפים תערובת נוזלית שמורה, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 8 דקות או עד פתיתי דגים
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
הסר דגים ומניח על צד העור מגש למטה ולשמור חם
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
הפוך slurry של קורנפלור ומים קרים, להוסיף frypan, מערבבים ומביאים לרתיחה, לבשל במשך 2 דקות או עד הנוזל מתעבה
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
יוצקים רוטב פטריות מעובה / משמש על פילה מהי מהי ומגישים
מרכיבים שתצטרך
פילה מהי מהיפילה מהי מהי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן1אוראו ממולאים כפולים2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן12 כפיות אבקת שוםאפונה קפואהאפונה קפואה12 כפיות אבקת שוםאפונה קפואהאפונה קפואה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשמש מיובש, קצוץמשמש מיובש, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשמש מיובש, קצוץמשמש מיובש, קצוץ21דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה מיובשות, לרבעיםפטריות שיטאקה מיובשות, לרבעים21דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה מיובשות, לרבעיםפטריות שיטאקה מיובשות, לרבעים1ליים, מיץ שלליים, מיץ של1ליים, מיץ שלליים, מיץ של1ליים, גרידתליים, גרידת1ליים, גרידתליים, גרידת340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מאהי מאי, פילה, עור עלמאהי מאי, פילה, עור על340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מאהי מאי, פילה, עור עלמאהי מאי, פילה, עור על591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת חלב מיידי (מחדש עם מים כדי להפוך 1 כוס)אבקת חלב מיידי (מחדש עם מים כדי להפוך 1 כוס)591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת חלב מיידי (מחדש עם מים כדי להפוך 1 כוס)אבקת חלב מיידי (מחדש עם מים כדי להפוך 1 כוס)1עבור כל אחד.פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים קריםמים קרים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים קריםמים קרים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.