Mahimahi בגריל עם עגבניות שתי דרכים
Mahimahi בגריל עם עגבניות שתי דרכים היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך עלי בזיליקום, שמן זית, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Mahimahi עם בצל חרוך, עגבניות, וטפנד ויניגרט, Mahimahi בגריל עם זיגוג תמרינדי, ו Mahimahi בגריל עם אננס Sambal (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את עגבניות השזיף וחצי מעגבניות הדובדבן החתוכות בצד על תבנית אפייה.
לטפטף את העגבניות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. לפזר את פרוסות השום על גבי. הפוך את עגבניות השזיף לחתוך בצד למטה.
אופים את העגבניות במשך כ 2 1/2 שעות, או עד שהם מצומקים, אבל עדיין לח.
מעבירים את העגבניות לקערה. משוך את ולזרוק את עורות עגבניות שזיף.
בינתיים, מחית את שאר עגבניות הדובדבן במעבד מזון. עבודה מעל קערה בינונית, להעביר את מחית דרך מסננת רשת בסדר, לחיצה על מוצקים. מערבבים את חומץ היין האדום לתוך עגבניות jus ומתבלים במלח.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. לשפשף קלות את פילה mahimahi עם שמן זית ואת העונה פילה עם מלח ופלפל שחור. גריל mahimahi על חום גבוה, מפנה פעם אחת, עד חרוך קל מבושל דרך, כ 8 דקות.
יוצקים את jus עגבניות על 4 צלחות ולהגדיר את פילה mahimahi על גבי; כפית עגבניות קלוי לצד.
מקשטים עם עלי בזיליקום ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.