קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

Maialino Marinara מ'שולחן המשפחה'

Maialino Marinara מ'שולחן המשפחה'
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה, Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה, ו עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הבצל, הגזר, ושום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל שקוף והגזר רך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את המלח, הפלפל והסוכר, מערבבים את העגבניות וחצים כוס מים, ומביאים רק לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
הסר מהחום.
5
להסיר ולהשליך את השום ולהעביר את הרוטב דרך טחנת מזון לתוך קערה (ראה הערת שוליים).
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מוסיף את הענפים בזיליקום ולתת לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
להסיר ולהשליך את הבזיליקום ולהעביר את הרוטב מיכל אטום. (הרוטב יכול להיות בקירור, מכוסה היטב, עד 1 שבוע או קפוא עד 3 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה