טאקו מרגריטה דגים רך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 620 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך גרידת לימון, גרידת לימון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו דגים רכים, טאקו דגים רכים, ו טאקו דגים רכים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה, לשלב את הטקילה עם גרידת לימון ומיץ, 2 כפות שמן צמחי, תיבול פירות ים, ואבקת צ ' ילי. שימו את הדג ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
טקילה
1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מחממים מחבת בינונית עם הנותרים 1 כף שמן על חום בינוני גבוה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
לטגן במשך כמה דקות או עד התערובת מתחילה לרכך, ולאחר מכן להוסיף את tomatillos קצוץ גס. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בכמון. מבשלים עד tomatillos לרכך, על 6 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
6
הסר מהחום ולתת מגניב במשך כ 5 דקות. בזהירות להוסיף את הרוטב למעבד מזון עם גרידת לימון ומיץ, דבש ואבוקדו. תהליך עד שהוא הופך סלסה עבה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס
Dientes De Ajo
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
העברה לקערה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
8
מחממים גריל חיצוני או מחבת על חום בינוני ומעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מוסיפים את הדגים ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות בכל צד. Char טאקו הרך על להבה פתוחה על תנור או גריל כדי לרכך וchar.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
מגישים את הדגים עם טורטיות לצד ולמעלה את הדגים עם כרוב וסלסה כפי שאתה אוכל.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.