טאקו מרגריטה דגים רך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 620 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך גרידת לימון, גרידת לימון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו דגים רכים, טאקו דגים רכים, ו טאקו דגים רכים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה, לשלב את הטקילה עם גרידת לימון ומיץ, 2 כפות שמן צמחי, תיבול פירות ים, ואבקת צ ' ילי. שימו את הדג ברוטב.
מחממים מחבת בינונית עם הנותרים 1 כף שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל, japaleno ושום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
לטגן במשך כמה דקות או עד התערובת מתחילה לרכך, ולאחר מכן להוסיף את tomatillos קצוץ גס. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בכמון. מבשלים עד tomatillos לרכך, על 6 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כמו פפיטאס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
6
הסר מהחום ולתת מגניב במשך כ 5 דקות. בזהירות להוסיף את הרוטב למעבד מזון עם גרידת לימון ומיץ, דבש ואבוקדו. תהליך עד שהוא הופך סלסה עבה.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.