Mascarpone פיצת קישואים
Mascarpone Zucchini פיצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1580 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 107 גרם של שומן כל אחד. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם שמרים, מלח, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. עם כפית נסו פוזילי עם קישואים גולמיים, מסקרפונה וריקוטה, מקלות עוף עם רוטב מסקרפונה קישואים, ו Plum Mascarpone ופיצה Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מטגנים את הקישואים בשמן עד חום זהוב, 5 עד 8 דקות בכל צד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס מחבת פיצה 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מערבבים את הקמח, שמרים, סוכר ומלח בקערה. מערבבים לאט בשמן צמחי ומים חמים. ללוש את הבצק עד מעורבב היטב. על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק עם מערוך שיתאים למחבת הפיצה המוכנה.
מגלגלים את הקרום דק, ומקפלים את הקצוות כדי ליצור שפה.
מורחים את רוטב הפיצה על הבצק ומפזרים את גבינת המוצרלה למעלה. סדר את פרוסות הקישואים על הגבינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה ואת הקרום הוא השחמה, על 15 דקות. כפית של גבינת מסקרפונה על הפיצה. הגבינה תימס על הפיצה ותתפשט בטבעיות. אפשר לפיצה להתקרר במשך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך והגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.