Mash Boo-tatoes של נילי
Mash Boo-tatoes של נילי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 263 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן זית, פרמזן, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 63%. נסו טטו מלאכותי / כרובית, קאולי-טאטו אפוי פעמיים, ו פירה כרובית מתכון פו-tatoes (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר של מים קרים ומלח את המים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים את תפוחי האדמה עד מכרז, כ 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת.
מוסיפים 2 כפות שמן זית לסיר על אש בינונית-גבוהה. ברגע שהשמן חם, מוסיפים את הבצל הירוק והכרוב.
לטגן עד מכרז, משליך עם מלקחיים, על 3 עד 4 דקות. מערבבים בחלב וחמאה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
תן לחלב להתחמם והחמאה תימס.
שים את תפוחי האדמה לתוך הסיר ומחית עם מחית תפוחי אדמה. מערבבים את השמנת החמוצה ואת הפרמזן ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.