Masoor Pulao (טלה טחון שכבות ועדשים עם אורז) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1346 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלי נענע, אבקת כורכום, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תרמילי הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cardamom Clafoutis אגס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: אורז עם טלה טחון, כבש טחון חריף עם אפונה ואורז, ו vrat ke chawal ka pulao או samvat pulao / sama pulao אורז.
הוראות
1
הפוך את מי הזעפרן על ידי השריית גדילי הזעפרן ב 200ml של מים חמים. השאר לעמוד עד הצורך.לשטוף את האורז במים חמים וחמים ולהשאיר להשרות בקערת מים בזמן שאתה מכין את החומרים האחרים.
להסיר ולנקז על נייר מטבח. תניח בצד.תשאיר את השמן במחבת ותוסיף את מקלות הקינמון ותרמילי הל. אפשר את התבלינים לרחוש במשך כמה שניות ולאחר מכן להוסיף את הבצל גלם הנותרים ומטגנים עד חום זהוב.עכשיו להוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומערבבים במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, צ 'ילי ירוק, כמון טחון , garam masala, כורכום ואבקת צ' ילי אדומה ומערבבים במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גארם מסאלה
כמון טחון
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כורכום
9
מוסיפים את הטלה הטחון ומבשלים עד השחמה ואז מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.בינתיים, להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה ולהוסיף את האורז.
מוסיפים את השמן שנותר למחבת האורז הריקה ומוסיפים שכבה של בצל מטוגן ופריך וטפטוף של מי הזעפרן.לאחר מכן להוסיף שכבה דקה של אורז, ואז שכבה דקה של עדשים וחלק תערובת כבש. עם שכבה של תפוחי אדמה מטוגנים.חזור על שלבים 11 ו 12 כמה פעמים עד שכל החומרים כבר בשימוש למעלה ויש לך מספר שכבות. סיום עם שכבה של בצל מטוגן ומפזרים על כוסברה קצוצה ונענע.מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 8-10 דקות.