קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

Masoor Pulao (טלה טחון שכבות ועדשים עם אורז)

Masoor Pulao (טלה טחון שכבות ועדשים עם אורז)
Masoor Pulao (טלה טחון שכבות ועדשים עם אורז) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1346 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלי נענע, אבקת כורכום, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תרמילי הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cardamom Clafoutis אגס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: אורז עם טלה טחון, כבש טחון חריף עם אפונה ואורז, ו vrat ke chawal ka pulao או samvat pulao / sama pulao אורז.

הוראות

1
הפוך את מי הזעפרן על ידי השריית גדילי הזעפרן ב 200ml של מים חמים. השאר לעמוד עד הצורך.לשטוף את האורז במים חמים וחמים ולהשאיר להשרות בקערת מים בזמן שאתה מכין את החומרים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הוסף את העדשים למחבת גדולה מלאה במים חמים 400ml .
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים על חום נמוך עד בינוני ומבשלים כ 30-45 דקות, עד העדשים הם מכרז. במידת הצורך, להוסיף מים חמים יותר במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מחממים שני שלישים של שמן צמחי במחבת גדולה אחרת וחום עד עישון חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים חצי הבצל ומטגנים עד שהם חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
הסר עם כפית מחוררת ומניח על נייר מטבח כדי לנקז. הגדר aside.In אותו שמן חם, להוסיף את תפוחי האדמה ומטגנים עד שהם כמעט עשו.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
להסיר ולנקז על נייר מטבח. תניח בצד.תשאיר את השמן במחבת ותוסיף את מקלות הקינמון ותרמילי הל. אפשר את התבלינים לרחוש במשך כמה שניות ולאחר מכן להוסיף את הבצל גלם הנותרים ומטגנים עד חום זהוב.עכשיו להוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומערבבים במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הלתרמילי הל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, צ 'ילי ירוק, כמון טחון , garam masala, כורכום ואבקת צ' ילי אדומה ומערבבים במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גארם מסאלהגארם מסאלה
כמון טחוןכמון טחון
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כורכוםכורכום
9
מוסיפים את הטלה הטחון ומבשלים עד השחמה ואז מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.בינתיים, להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה ולהוסיף את האורז.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים שלוש כפיות מלח וטפטוף שמן כדי למנוע את הדבקה של האורז. לבשל עד האורז הופך רך אבל לא מבושל לחלוטין דרך-כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
לנקז היטב ולהשאיר לעמוד.
12
מוסיפים את השמן שנותר למחבת האורז הריקה ומוסיפים שכבה של בצל מטוגן ופריך וטפטוף של מי הזעפרן.לאחר מכן להוסיף שכבה דקה של אורז, ואז שכבה דקה של עדשים וחלק תערובת כבש. עם שכבה של תפוחי אדמה מטוגנים.חזור על שלבים 11 ו 12 כמה פעמים עד שכל החומרים כבר בשימוש למעלה ויש לך מספר שכבות. סיום עם שכבה של בצל מטוגן ומפזרים על כוסברה קצוצה ונענע.מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עדשיםעדשים
זעפרןזעפרן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מגישים חם עם יוגורט Raita או יוגורט מנטה .
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
RaitaRaita
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)