Mattar Paneer-אפונה הודית עם גבינה Paneer
Mattar Paneer-אפונה הודית עם גבינה Paneer נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 79 גרם חלבון 185 גרם של שומן, וסך הכל 2204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. גשו לסופר וקנו בצל, כמון טחון, שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Paneer שאהי-גבינת קוטג'הודית ברוטב עגבניות-Paneer s, Mattar טופו (גרסה בריאה של Mattar Paneer!), ו פאלאק פאניר (תרד הודי ופניר) (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1-2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה לטגן את paneer בקבוצות (להוסיף שמן יותר במידת הצורך), עד השחמה קלה, לנקז על נייר toweling.In מחבת גדולה, מחממים את שמן 3 כפות או ghee ומבשלים את הבצל, זנגביל ושום עד הבצל הוא רך, על 3-5 דקות.
מוסיפים את כוסברה, כמון, מלח, כורכום, קאיין, ומבשלים עד התבלינים להיות ריחני, 1-2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 2-3 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מוסיפים את פניר, מים ואפונה ומביאים לרתיחה.להפחית חום ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד הרוטב הוא עבה וחלק.
מקשטים עם כוסברה לפני ההגשה.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
פרחים, פירות סיד עדין, תפוח ואורן תפוח עם רמז של עשבי תיבול, תבלין ושמרים, רך בטעם הראשון, למרות החומציות התוססת שלה, אז פשוט, טרי על החיך, פירות רכים, ניואנסים מינרליים, מבנה טוב ואיזון, גוף בינוני ומינרלים עדינים בגימור הפיקנטי.לוויה מושלמת למתחילים רבים כגון פורל מעושן, בשר חזיר, ירקות קרים, טאפאס, או גבינת עיזים במרינדה טרי עם עשבי תיבול; גם טוב מאוד עם ברביקיו דגים, מזון ים, או עוף קלוי.