גשו לסופר וקנו שמן צמחי, כמון טחון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: פסטה אגוזים, בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower, ו בשר לייט: שאריות Empanadas (מתכונים דומים).
הוראות
1
בעדינות מעיל התחתון של מחבת sauté גדול עם שמן צמחי ולהגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה מאוד, לסחוט את צ ' וריסו מתוך המעטפת שלה ולהוסיף את הנקניק למחבת בחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
תן את הבשר חום במשך כ 5 דקות, לשבור את החתיכות לחתיכות קטנות עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את הבצל והשום, מפחיתים את החום לבינוני ולטבול במשך 7-10 דקות, עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מערבבים את העגבניות, מים, שעועית וכמון. להביא לרתיחה, לכסות ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים במשך 20-30 דקות כדי לאפשר את הטעמים לבוא יחד. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
אופים את הטורטיות בתנור 350° F במשך כ 10 דקות עד פריך. לחלופין, מטגנים את הטורטיות: מוסיפים כ -1 כוס שמן צמחי למחבת sauté צדדית גבוהה מעל חום בינוני גבוה. כאשר בועות פולטות במהירות סביב קצה הידית של כף עץ להגדיר בשמן, השמן מוכן לטיגון. מנמיכים את טורטיות אחד בכל פעם לתוך השמן החם, טיגון על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים כל טורטייה לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
(צינור גדול)
7
הפוך את הביצים כדי להזמין. כל סגנון עובד היטב עם ערימות אלה. חלמונים עלומים או בצד שמש מעשירים את הרוטב כאשר דקר ו טפטף לתוך שאר המנה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)
8
כאשר הביצים מוכנות, להרכיב את הערימות. שים 1 טורטייה אפויה על צלחת העליון עם כ 1/2 כוס של רוטב חריף ומפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)
9
הוסף עוד טורטייה פריך, העליון עם 1/2 כוס יותר רוטב, ועוד קמצוץ של גבינה. למעלה עם ביצה, בצל ירוק, כוסברה ושמנת חמוצה.