קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

Meat Lite: Rancheros Hash Stacks

Meat Lite: Rancheros Hash Stacks
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, כמון טחון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: פסטה אגוזים, בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower, ו בשר לייט: שאריות Empanadas (מתכונים דומים).

הוראות

1
בעדינות מעיל התחתון של מחבת sauté גדול עם שמן צמחי ולהגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה מאוד, לסחוט את צ ' וריסו מתוך המעטפת שלה ולהוסיף את הנקניק למחבת בחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
תן את הבשר חום במשך כ 5 דקות, לשבור את החתיכות לחתיכות קטנות עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את הבצל והשום, מפחיתים את החום לבינוני ולטבול במשך 7-10 דקות, עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מערבבים את העגבניות, מים, שעועית וכמון. להביא לרתיחה, לכסות ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים במשך 20-30 דקות כדי לאפשר את הטעמים לבוא יחד. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
אופים את הטורטיות בתנור 350° F במשך כ 10 דקות עד פריך. לחלופין, מטגנים את הטורטיות: מוסיפים כ -1 כוס שמן צמחי למחבת sauté צדדית גבוהה מעל חום בינוני גבוה. כאשר בועות פולטות במהירות סביב קצה הידית של כף עץ להגדיר בשמן, השמן מוכן לטיגון. מנמיכים את טורטיות אחד בכל פעם לתוך השמן החם, טיגון על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים כל טורטייה לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
הפוך את הביצים כדי להזמין. כל סגנון עובד היטב עם ערימות אלה. חלמונים עלומים או בצד שמש מעשירים את הרוטב כאשר דקר ו טפטף לתוך שאר המנה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
8
כאשר הביצים מוכנות, להרכיב את הערימות. שים 1 טורטייה אפויה על צלחת העליון עם כ 1/2 כוס של רוטב חריף ומפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)(קיבלר)
9
הוסף עוד טורטייה פריך, העליון עם 1/2 כוס יותר רוטב, ועוד קמצוץ של גבינה. למעלה עם ביצה, בצל ירוק, כוסברה ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)