Medjool Pilaf
Medjool Pilaf עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם הל טחון, בצל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת פקאן תאריך Medjool, תאריכי Medjool ממולא גבינה, ו למוני Medjool תאריך ולחמניות רימונים (דל שומן!) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים שקדים לעתים קרובות עד הזהב, על 5 דקות.
מוסיפים חמאה ובצל למחבת. מערבבים מדי פעם עד בצל הוא צולע, על 5 דקות. בינתיים, בור וקוצצים 1/2 התאריכים.
חותכים את התאריכים הנותרים לאורך לפרוסות ברוחב 1/2 אינץ'; בורות השלכה.
מוסיפים אורז לבצל. מערבבים לעתים קרובות עד אורז אטום, על 4 דקות.
להוסיף כמון, זנגביל, הל; מערבבים 1 דקה יותר.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, מרק ותאריכים קצוצים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום, לכסות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אורז רך לנשוך, כ 15 דקות.
מערבבים באפונה ומבשלים רק עד שהם חמים, 1 עד 2 דקות.
יוצקים פילאף לתוך קערה העליון דקורטיבי עם תאריכים פרוסים ושקדים.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.