קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

Membrillo (הדבק חבושים)

Membrillo (הדבק חבושים)
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו חבושים, מיץ לימון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). Membrillo (הדבק חבושים), Empanadas de Membrillo (Argentinian Quince and Cheese Empanadas), ו המרכיב הסודי (membrillo): תפוח ואגסים Membrillo Tur דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים חתיכות חבושים בסיר גדול (6-8 ליטרים) ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מוסיפים את תרמיל וניל וקליפת לימון ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה, לכסות, ולתת לבשל עד חתיכות חבושים הם מזלג מכרז (30-40 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
3
הפוך חבושים purée: מסננים את המים מן חתיכות חבוש. זרוק את תרמיל וניל אבל לשמור על קליפת לימון עם חבוש. פירה חתיכות חבושים במעבד מזון, בלנדר, או באמצעות טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
למדוד את פירה: למדוד את purée חבוש. כל כמות של purée quince יש לך, זה כמה סוכר תצטרך. אז אם יש לך 4 כוסות של פירה, תצטרך 4 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
5
מחממים פירה להמיס סוכר, מוסיפים מיץ לימון: להחזיר את פירה חבוש למחבת הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
חום עד בינוני-נמוך.
7
תוסיף את הסוכר. מערבבים עם כף עץ עד הסוכר מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
8
תוסיף את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
9
מבשלים על אש נמוכה עד ורוד עבה וכהה: להמשיך לבשל על חום נמוך, ערבוב מדי פעם, במשך 1-1 1/2 שעות, עד רסק חבושים הוא עבה מאוד ויש לו צבע ורוד כתום עמוק.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
10
לשים בתנור נמוך להתייבש: מחממים תנור נמוך 52° (52°C). קו 8x8 תבנית אפייה עם נייר קלף (לא להשתמש בנייר שעווה, זה יימס!). משמנים את נייר הקלף עם ציפוי דק של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
11
יוצקים את הדבק חבושים מבושל לתוך תבנית אפייה נייר קלף מצופה. להחליק את החלק העליון של הדבק כך שהוא אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מניחים את הדבק membrillo בתנור 52° במשך שעה או יותר כדי לעזור לו להתייבש. (אם יש לך הגדרה הסעה או מאוורר לתנור שלך, השתמש בו.)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
13
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
14
מגישים: לשרת, לחתוך לריבועים או פלחי ולהציג עם גבינת מנצ ' גו. כדי לאכול, קחו פרוסה קטנה מהמברילו ופזרו אותה על חתיכה מהגבינה. אחסן על ידי עטיפה בנייר כסף או בניילון נצמד, שמירה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל ארבולפלפל ארבול
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
15
הערה: בפעם הראשונה שעשיתי את זה החלק העליון להגדיר, אבל התחתון לא. כדי לתקן, רוקנתי את הדבק חבוש לתוך קערת pyrex גדולה ולשים במיקרוגל. בישלתי אותו גבוה במרווחים של 5 דקות במשך 20 דקות. ברגע האחרון אחד הקצוות התחיל לקרמל ולהפוך חום. זה אתה לא רוצה לקרות, כמו חלקים קרמל להרוס את הטעם, אבל במקרה זה זה היה אינדיקציה טובה כי שאר רסק חבושים היה מוכן. זרקתי את החלקים השחומים והחזרתי את השאר לתבנית אפייה חדשה. חזרה לתנור במשך שעה וזה נעשה בצורה מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם