זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו חבושים, מיץ לימון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). Membrillo (הדבק חבושים), Empanadas de Membrillo (Argentinian Quince and Cheese Empanadas), ו המרכיב הסודי (membrillo): תפוח ואגסים Membrillo Tur דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מניחים חתיכות חבושים בסיר גדול (6-8 ליטרים) ומכסים במים.
הפוך חבושים purée: מסננים את המים מן חתיכות חבוש. זרוק את תרמיל וניל אבל לשמור על קליפת לימון עם חבוש. פירה חתיכות חבושים במעבד מזון, בלנדר, או באמצעות טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
לשים בתנור נמוך להתייבש: מחממים תנור נמוך 52° (52°C). קו 8x8 תבנית אפייה עם נייר קלף (לא להשתמש בנייר שעווה, זה יימס!). משמנים את נייר הקלף עם ציפוי דק של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
יוצקים את הדבק חבושים מבושל לתוך תבנית אפייה נייר קלף מצופה. להחליק את החלק העליון של הדבק כך שהוא אפילו.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
12
מניחים את הדבק membrillo בתנור 52° במשך שעה או יותר כדי לעזור לו להתייבש. (אם יש לך הגדרה הסעה או מאוורר לתנור שלך, השתמש בו.)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
מגישים: לשרת, לחתוך לריבועים או פלחי ולהציג עם גבינת מנצ ' גו. כדי לאכול, קחו פרוסה קטנה מהמברילו ופזרו אותה על חתיכה מהגבינה. אחסן על ידי עטיפה בנייר כסף או בניילון נצמד, שמירה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ
15
הערה: בפעם הראשונה שעשיתי את זה החלק העליון להגדיר, אבל התחתון לא. כדי לתקן, רוקנתי את הדבק חבוש לתוך קערת pyrex גדולה ולשים במיקרוגל. בישלתי אותו גבוה במרווחים של 5 דקות במשך 20 דקות. ברגע האחרון אחד הקצוות התחיל לקרמל ולהפוך חום. זה אתה לא רוצה לקרות, כמו חלקים קרמל להרוס את הטעם, אבל במקרה זה זה היה אינדיקציה טובה כי שאר רסק חבושים היה מוכן. זרקתי את החלקים השחומים והחזרתי את השאר לתבנית אפייה חדשה. חזרה לתנור במשך שעה וזה נעשה בצורה מושלמת.