Mesclun עם פקאנים מזוגגים, גבינת עיזים וdijon-ויניגרט חרדל
אם יש לכם שאלוט, פלפל, חצאי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט ירוק מעורב עם פקאן, גבינת עיזים, ויניגרט חרדל דבש, אפרסק בגריל ודבש סלט עוף דיז'ון עם גבינת עיזים ופקאנים, ו שעועית ירוקה מייפל דיז'ון עם בייקון, פקאנים מסוכרים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הפקאן: מחממים תנור ל 375 מעלות. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה קטנה, לזרוק פקאן עם סירופ מייפל ומלח עד מצופה באופן שווה.
מורחים פקאנים בשכבה אחת על אחד מסדינים אפייה מוכן. צלי עד שהסירופ מבעבע במרץ, כ -5 דקות. מיד לגרד את הפקאן על תבנית אפייה מוכנה אחרת להתפשט לתוך שכבה אחת.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומקציפים לשלב. תניח בצד.
מניחים את הירוקים בקערת סלט גדולה.
לטאטא ויניגרט שוב, ולאחר מכן להוסיף ירקות לאט עד סלט הוא לבוש כראוי.
מוסיפים גבינת עיזים ופקאנים מזוגגים וזורקים שוב.