Meyer Lemon Sherbet
גשו לסופר וקנו ג'לטין, לימונים של מאייר, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל), Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו מייר לימון קלוי מחרוזות גזר עם רוטב שום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
גרגר 1 כף לקלף ולנשוך 1 כוס מיץ מלימונים; להפריש.
שלב ג 'לטין ו 1/4 כוס מים קרים; להפריש עד ג' לטין הוא התרכך, על 5 דקות.
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא סוכר ומים כוס 1 לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הסוכר הוא מומס, על 1 דקה.
מערבבים בג ' לטין, קליפת לימון ומיץ, וחלב (תערובת עשויה להיראות מקושקשת).
מניחים מחבת בקערה של מי קרח ומערבבים לעתים קרובות עד קר, 8 עד 10 דקות.
להקפיא תערובת במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. (או לשפוך תערובת לתוך מחבת 9 על ידי 13 אינץ מתכת, לכסות אטום, להקפיא עד קשה, על 3 שעות. ואז לשבור לחתיכות עם כף מערבולת במעבד מזון עד חלקה.)
מגישים שרבט, או להקפיא עד המשרד מספיק כדי לגרוף, על 2 שעות.