מתכון Minestrone של צייד יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה כ 59 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 1193 קלוריות. אם יש לך בגט, עלה דפנה, עלי מרווה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, תבשיל האנטר, ו "תענוג הצייד" (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את המניה ואת ראש שום חצוי בסיר גדול ומבשל במשך כ 15 דקות כדי לתת את המניה טעם נחמד, garlicky; מסננים את השום. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שום
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
להביא סיר של מים מלוחים להרתיח לריגטוני.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
יוצקים 1/4 כוס שמן זית בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את המרווה, רוזמרין ותימין ומחממים את השמן על חום בינוני כדי להחדיר אותו עם הטעם של עשבי תיבול, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
עשבי תיבול
טימין
מרווה
שמן בישול
5
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים את הנקניק עם הצד של כף גדולה עד להשחמה טובה. קוצצים את הגזרים, סלרי ובצל במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
גזר
נקניק
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
מוסיפים לסיר ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד שהירקות מתרככים אבל לא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
למחבת עם נקניק מערבבים עגבניות מרוסקות, עלה דפנה, שעועית קנלוני, ומניות עוף. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקות
ציר עוף
Cannelloni
עלי דפנה
נקניק
שעועית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
לבשל את rigatoni במים רותחים במשך 6 דקות; זה צריך להיות מעט underdone.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
מים
9
מסננים ומערבבים לתוך מרק רותח.
מרכיבים שתצטרך
מרק
10
מוסיף את הפטרוזיליה, מלח ופלפל שחור הקרקע גס, לפי הטעם. השליכו את עלי המפרץ ואת עשבי התיבול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גס
עלי דפנה
פטרוזיליה
מלח
11
כדי לשרת, מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
12
שים את פרוסות בגט בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בגט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
מפזרים את Parmigiano ו broil עד הגבינה הוא מבעבע וזהוב חום, על 3 דקות. מצקת את המרק לתוך קערות לצוף כמה פרוסות באגט על גבי.