קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

Mini Challenge: סטייק ניו יורק בגריל עם כרוב ניצנים מטנסי מטוגן בשכרות וחשיש בייקון וצ'אטני קינמון פרי הדר קריבי חריף

Mini Challenge: סטייק ניו יורק בגריל עם כרוב ניצנים מטנסי מטוגן בשכרות וחשיש בייקון וצ'אטני קינמון פרי הדר קריבי חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אתגר מיני: סטייק ניו יורק בגריל עם כרוב ניצנים מטוגנים שיכורים טנסי וחשיש בייקון וחריף חריף קריבי הדר קינמון Chutney. מנה אחת מכילה 2002 קלוריות, 122 גרם חלבון ו 136 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %77 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. אם יש לכם סטייקים רצועת ניו יורק, חרדל דיז'ון, תפוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו רצועת ניו יורק בגריל עם מתכון כרוב ניצנים מקורמל, ניו יורק רצועת סטייקים עם כרוב ניצנים חשיש, ו ניו יורק רצועת סטייק עם עיסוי קפה חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת מעל חום בינוני גבוה, לבשל בייקון עד הקצוות מתחילים להתבשל אבל לא מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת וניקוז. שמור את שומן הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים, במחבת אחרת מעל חום בינוני גבוה, להמיס 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים חצי שאלוט ומבשלים עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6
להוסיף כרישה, בצל ירוק, כרוב ניצנים. מבשלים עד שהירקות מתחילים לנבול ולהתרכך. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
הוסף כ 6 אונקיות לאגר, כך שחצי מתערובת חשיש זו מכוסה בנוזל. להביא את החשיש לרתיחה ולהפחית עד כמעט כל הנוזל נעלם.
מרכיבים שתצטרך
לאגרלאגר
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
8
מוסיפים את הבייקון, 1 יותר כף חמאה ומפחיתים את החום לנמוך, מבשלים את הבייקון עוד יותר, ומערבבים את החשיש מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
9
למרוח על 1 כף חמאה על כל סטייק, ואז העונה סטייקים עם מלח ופלפל. גריל את הסטייקים רק כדי לצרוב את החלק החיצוני, ולאחר מכן מניחים על תבנית אפייה או במחבת ומבשלים בתנור עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר מהתנור ולתת לנוח על 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בינתיים, במחבת מעל חום בינוני, לבשל את התפוז, תפוח, מנגו, ג ' ינג ' ר ושאלוט הנותרים עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את הקינמון, כמה טיפות של הרוטב החריף, התזה של הבירה ו 1/2 כפית של שומן בייקון שמורות לצ ' אטני. להפחית את החום ומבשלים עד chutney הוא כל שבור למטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
לאגרלאגר
13
לחשיש הירקות, מוסיפים 1 או 2 כפות יותר חמאה, על 2 כפות של שומן בייקון שמורות, והן את כל גרגר חרדל דיז ' ון ו לטגן עוד כמה דקות. להתאים תיבול, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
14
הסר חשיש מחום ולחלק אותו על 2 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
15
חותכים כל סטייק לשניים, widthwise, ומניחים את שני החצאים, cross-crossed, על גבי החשיש. כפית חלק chutney בצד של הצלחת ומגישים עם כוסות מצוננות של לאגר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
לאגרלאגר
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי עמק נאפה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.