Muenster-חזה עוף ממולא בייקון
Muenster-חזה עוף ממולא בייקון דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 779 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בייקון, תיבול cajun, גבינת פרובולונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די טוב. מתכונים דומים: Muenster-חזה עוף ממולא בייקון, חזה עוף עטוף בבייקון עם אבוקדו וצ'דר, ו חזה הודו ממולא בבייקון וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת ברזל גדולה, עמוקה, יצוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום אחיד, ואז להתפורר ולהניח בצד, שמירה על שומן הבייקון במחבת.
בינתיים, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, תיבול Cajun, מלח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, ופלפל שחור בצלחת רדודה.
לטאטא יחד את הביצה ורוטב פלפל חריף בקערה נפרדת, ולהניח בצד.
חותכים כיס לתוך הצד של חזה עוף באמצעות סכין להב דק. ממלאים כל שד עם פרוסת גבינת מונסטר, ו-1/4 מהבייקון המתפורר; שומרים את הבייקון שנותר לאחר כך. לאבטח את הכיסים חזה עוף עם קיסם או שיפוד, ואז לטבול לתוך תערובת הביצה, לתת ביצה עודף לטפטף לפני לחיצה לתוך תערובת פירור הלחם.
מחממים את שומן הבייקון במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. לאחר חם, מוסיפים את חזה העוף, ומבשלים עד חום זהוב בצד אחד (כ 2 דקות), ולאחר מכן להפוך את השדיים מעל, ומניחים את המחבת לתנור שחומם מראש.
אופים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז, ורושם 165 מעלות F (75 מעלות C) על מדחום בשר, 20 עד 25 דקות.
כאשר העוף מבושל, מעל כל חתיכה עם פרוסת גבינת פרובולון, ומפזרים את הבייקון שנותר. חזור לתנור, ומבשל עד הגבינה נמסה, על 1 דקה יותר.