קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות3
ציון בריאות26
מגזין

Muenster-חזה עוף ממולא בייקון

Muenster-חזה עוף ממולא בייקון
Muenster-חזה עוף ממולא בייקון דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 779 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בייקון, תיבול cajun, גבינת פרובולונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די טוב. מתכונים דומים: Muenster-חזה עוף ממולא בייקון, חזה עוף עטוף בבייקון עם אבוקדו וצ'דר, ו חזה הודו ממולא בבייקון וגבינה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בייקון במחבת ברזל גדולה, עמוקה, יצוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום אחיד, ואז להתפורר ולהניח בצד, שמירה על שומן הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, תיבול Cajun, מלח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, ופלפל שחור בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כָּתֵףכָּתֵף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לטאטא יחד את הביצה ורוטב פלפל חריף בקערה נפרדת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים כיס לתוך הצד של חזה עוף באמצעות סכין להב דק. ממלאים כל שד עם פרוסת גבינת מונסטר, ו-1/4 מהבייקון המתפורר; שומרים את הבייקון שנותר לאחר כך. לאבטח את הכיסים חזה עוף עם קיסם או שיפוד, ואז לטבול לתוך תערובת הביצה, לתת ביצה עודף לטפטף לפני לחיצה לתוך תערובת פירור הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מונסטרמונסטר
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מחממים את שומן הבייקון במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. לאחר חם, מוסיפים את חזה העוף, ומבשלים עד חום זהוב בצד אחד (כ 2 דקות), ולאחר מכן להפוך את השדיים מעל, ומניחים את המחבת לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז, ורושם 165 מעלות F (75 מעלות C) על מדחום בשר, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
כאשר העוף מבושל, מעל כל חתיכה עם פרוסת גבינת פרובולון, ומפזרים את הבייקון שנותר. חזור לתנור, ומבשל עד הגבינה נמסה, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה