Nasi Lemak (מלזיה)
Nasi Lemak (מלזיה) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 846 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך פלפלים צ'ילי, ממרח שרימפס, ג' ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט קרם קוקוס כקינוח. . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Nasi Lemak המלזי, Nasi Lemak (אורז קוקוס), ו אורז חלב קוקוס מלזי (Nasi Lemak).
הוראות
מביאים את האורז, המים, שאלוט פרוס, קרם קוקוס, זנגביל, ומלח לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. בינתיים, מניחים את בצלצלים קצוצים, פלפלים יבשים צ ' ילה, זנגביל טחון, וממרח שרימפס בבלנדר תהליך להדביק עבה.
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים צ ' ילה להדביק עד ריחני. מערבבים בסוכר, מיץ תמרינדי, ומלח, ואז לזרוק בצל ושרימפס ומבשלים עד שרימפס הם ורודים בהירים בצד החיצוני והבשר כבר לא שקוף במרכז, על 5 דקות.