קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

Natilla Colombiana (פודינג קולומביאני בסגנון)

Natilla Colombiana (פודינג קולומביאני בסגנון)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Natilla Colombiana (פודינג בסגנון קולומביאני). מתכון זה מספק 6 מנות. עם 534 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 404 אוהדים. אם יש לכם חלב מרוכז, סוכר או, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Torta Negra Colombiana (עוגה שחורה קולומביאנית), Postre De Natas (פודינג חלב בסגנון קולומביאני), ו Mazamorra Colombiana (קולומביאני Mazamorra) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1 כוס חלב בקערה קטנה, מוסיפים את קורנפלור ומערבבים להמיס אותו, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את חלב הקוקוס ואת קוקוס מגורד בבלנדר להתמזג עד חלקה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים את שאר החלב ומקלות קינמון בסיר בינוני ומביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. כאשר החלב הוא קצת חם, אבל לא רותח, מוסיפים את תערובת הקוקוס.כאשר החלב מתחיל לרתוח, מוסיפים את החלב המרוכז, הסוכר והמלח. מערבבים היטב עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את החלב ואת תערובת קורנפלור וממשיכים לערבב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את תמצית הוניל. להפחית את החום נמוך ולהמשיך ערבוב עד Natilla מתעבה, על 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
6
מוסיפים את החמאה, מערבבים ומסירים מהחום. זרוק את מקלות הקינמון. מצקת לתוך צלחת הגשה או כוסות רפרפת אישיות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
מפזרים אבקת קינמון על גבי ולתת לו להתקרר בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון