קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Navarin של כבש & ירקות האביב

Navarin של כבש & ירקות האביב
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, Navarin של כבש & ירקות האביב יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 2 שעות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. גשו לסופר וקנו גזר גמדי, מניית עוף, כרישה לתינוקות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Navarin של כבש עם ירקות האביב, צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, ו האביב ירקות Navarin.

הוראות

1
חתוך את כל הירקות וקלף את הגזרים. מרתיחים מחבת גדולה של מים ויש להם קערה של מים קרים בכבדות מוכן. לעבוד בקבוצות, לבשל את הלפת במשך 3 דקות, לגרוף לתוך המים הקפואים, ואז לגרוף החוצה כדי לנקז. חזור על התהליך, בישול הגזר עבור 4 דקות, כרישה עבור 5 דקות, אפונה שעועית רחבה יחד במשך 1 דקות ולבסוף את הבצל עבור 8-10 דקות. השתמש במטלית נקייה כדי לשפשף את העורות את הלפת. שים את כל הירקות בערימות נפרדות על צלחת. עצה: השתמש תזמונים לבישול הירקות התינוק רק כקו מנחה, כפי שהם יכולים להשתנות בגודל. כדי להיות בטוח הירקות מבושלים כראוי, להוסיף כמה יותר מהסכום הנדרש למים כדי שתוכל לבדוק כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפתלפת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
פורסים את פילה הטלה לחתיכות עבות אצבע, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה שאינה מקל טיגון, ואז מטגנים את חתיכות כבש עבור 2 דקות בכל צד עבור נדיר או 3 דקות בכל צד עבור בינוני. להטות את הטלה לתוך מסננת עם קערה מתחת כדי לתפוס את המיצים, ואז לעזוב במקום חם. טיפ: כאשר אתה מבשל הרבה חתיכות של בשר יחד, למקם אותם במחבת כמו נקודות על פני שעון זה עושה את זה קל לזכור מה צריך להסתובב ולהסיר מן המחבת הראשון.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את המחבת בחזרה על החום וקצה ביין. מרתיחים במרץ עד מופחת סירופ דביק, ואז לשפוך 200 מ " ל של ציר עוף וכל מיצי כבש מהקערה. להרתיח עד מופחת על ידי כמחצית, ואז לטאטא את החמאה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז מערבבים בטרגון הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את הרוטב לקערה קטנה, ואז לנגב את המחבת עם נייר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים רסס של שמן ומוסיפים את הלפת והבצל. לרחוש עד שמתחיל חום, ואז מפזרים על הסוכר וקורט של מלח. לבשל, לנער את המחבת כל הזמן, עד הירקות הם caramelised.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף גזר, כרישה וחומצה בלסמית, בועה לרגע, ולאחר מכן להוסיף את המניה. מביאים לרתיחה, מוסיפים את האפונה ואת השעועית הרחבה, ואז מרתיחים במשך כמה דקות עד שכל הנוזל כמעט התאדה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
כדי לשרת, להתלבש כל קערה על ידי הצבת כמה חתיכות של כבש על הבסיס, כפית את הירקות הקטנים סביב הטלה ואיזון הגזרים כרישה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את הרוטב החריף על הכל, לפזר עם עלים טרגון ולבסוף טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)