אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, Navarin של כבש & ירקות האביב יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 2 שעות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. גשו לסופר וקנו גזר גמדי, מניית עוף, כרישה לתינוקות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Navarin של כבש עם ירקות האביב, צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, ו האביב ירקות Navarin.
הוראות
1
חתוך את כל הירקות וקלף את הגזרים. מרתיחים מחבת גדולה של מים ויש להם קערה של מים קרים בכבדות מוכן. לעבוד בקבוצות, לבשל את הלפת במשך 3 דקות, לגרוף לתוך המים הקפואים, ואז לגרוף החוצה כדי לנקז. חזור על התהליך, בישול הגזר עבור 4 דקות, כרישה עבור 5 דקות, אפונה שעועית רחבה יחד במשך 1 דקות ולבסוף את הבצל עבור 8-10 דקות. השתמש במטלית נקייה כדי לשפשף את העורות את הלפת. שים את כל הירקות בערימות נפרדות על צלחת. עצה: השתמש תזמונים לבישול הירקות התינוק רק כקו מנחה, כפי שהם יכולים להשתנות בגודל. כדי להיות בטוח הירקות מבושלים כראוי, להוסיף כמה יותר מהסכום הנדרש למים כדי שתוכל לבדוק כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פול
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
לפת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
פורסים את פילה הטלה לחתיכות עבות אצבע, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
אפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה שאינה מקל טיגון, ואז מטגנים את חתיכות כבש עבור 2 דקות בכל צד עבור נדיר או 3 דקות בכל צד עבור בינוני. להטות את הטלה לתוך מסננת עם קערה מתחת כדי לתפוס את המיצים, ואז לעזוב במקום חם. טיפ: כאשר אתה מבשל הרבה חתיכות של בשר יחד, למקם אותם במחבת כמו נקודות על פני שעון זה עושה את זה קל לזכור מה צריך להסתובב ולהסיר מן המחבת הראשון.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את המחבת בחזרה על החום וקצה ביין. מרתיחים במרץ עד מופחת סירופ דביק, ואז לשפוך 200 מ " ל של ציר עוף וכל מיצי כבש מהקערה. להרתיח עד מופחת על ידי כמחצית, ואז לטאטא את החמאה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז מערבבים בטרגון הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3 תותים קפואים ללא סוכר
אפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את הרוטב לקערה קטנה, ואז לנגב את המחבת עם נייר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים רסס של שמן ומוסיפים את הלפת והבצל. לרחוש עד שמתחיל חום, ואז מפזרים על הסוכר וקורט של מלח. לבשל, לנער את המחבת כל הזמן, עד הירקות הם caramelised.
מרכיבים שתצטרך
לפת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף גזר, כרישה וחומצה בלסמית, בועה לרגע, ולאחר מכן להוסיף את המניה. מביאים לרתיחה, מוסיפים את האפונה ואת השעועית הרחבה, ואז מרתיחים במשך כמה דקות עד שכל הנוזל כמעט התאדה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
פול
גב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
כדי לשרת, להתלבש כל קערה על ידי הצבת כמה חתיכות של כבש על הבסיס, כפית את הירקות הקטנים סביב הטלה ואיזון הגזרים כרישה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים את הרוטב החריף על הכל, לפזר עם עלים טרגון ולבסוף טפטוף עם שמן זית.