קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Navarin של כבש & ירקות האביב

Navarin של כבש & ירקות האביב
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, Navarin של כבש & ירקות האביב יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 2 שעות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. גשו לסופר וקנו גזר גמדי, מניית עוף, כרישה לתינוקות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Navarin של כבש עם ירקות האביב, צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, ו האביב ירקות Navarin.

הוראות

1
חתוך את כל הירקות וקלף את הגזרים. מרתיחים מחבת גדולה של מים ויש להם קערה של מים קרים בכבדות מוכן. לעבוד בקבוצות, לבשל את הלפת במשך 3 דקות, לגרוף לתוך המים הקפואים, ואז לגרוף החוצה כדי לנקז. חזור על התהליך, בישול הגזר עבור 4 דקות, כרישה עבור 5 דקות, אפונה שעועית רחבה יחד במשך 1 דקות ולבסוף את הבצל עבור 8-10 דקות. השתמש במטלית נקייה כדי לשפשף את העורות את הלפת. שים את כל הירקות בערימות נפרדות על צלחת. עצה: השתמש תזמונים לבישול הירקות התינוק רק כקו מנחה, כפי שהם יכולים להשתנות בגודל. כדי להיות בטוח הירקות מבושלים כראוי, להוסיף כמה יותר מהסכום הנדרש למים כדי שתוכל לבדוק כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפתלפת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
פורסים את פילה הטלה לחתיכות עבות אצבע, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה שאינה מקל טיגון, ואז מטגנים את חתיכות כבש עבור 2 דקות בכל צד עבור נדיר או 3 דקות בכל צד עבור בינוני. להטות את הטלה לתוך מסננת עם קערה מתחת כדי לתפוס את המיצים, ואז לעזוב במקום חם. טיפ: כאשר אתה מבשל הרבה חתיכות של בשר יחד, למקם אותם במחבת כמו נקודות על פני שעון זה עושה את זה קל לזכור מה צריך להסתובב ולהסיר מן המחבת הראשון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים את המחבת בחזרה על החום וקצה ביין. מרתיחים במרץ עד מופחת סירופ דביק, ואז לשפוך 200 מ " ל של ציר עוף וכל מיצי כבש מהקערה. להרתיח עד מופחת על ידי כמחצית, ואז לטאטא את החמאה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז מערבבים בטרגון הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את הרוטב לקערה קטנה, ואז לנגב את המחבת עם נייר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מחממים רסס של שמן ומוסיפים את הלפת והבצל. לרחוש עד שמתחיל חום, ואז מפזרים על הסוכר וקורט של מלח. לבשל, לנער את המחבת כל הזמן, עד הירקות הם caramelised.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הוסף גזר, כרישה וחומצה בלסמית, בועה לרגע, ולאחר מכן להוסיף את המניה. מביאים לרתיחה, מוסיפים את האפונה ואת השעועית הרחבה, ואז מרתיחים במשך כמה דקות עד שכל הנוזל כמעט התאדה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
כדי לשרת, להתלבש כל קערה על ידי הצבת כמה חתיכות של כבש על הבסיס, כפית את הירקות הקטנים סביב הטלה ואיזון הגזרים כרישה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
יוצקים את הרוטב החריף על הכל, לפזר עם עלים טרגון ולבסוף טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)