Nelys פעמיים תפוחי אדמה אפויים מרוסקים
Neelys Twice Smashed Baked Potatoes הוא תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -21 גרם חלבון , 34 גרם שומן , ובסך הכל 667 קלוריות . , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8733 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שמנת, חמאה, מלח ופלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . עם ציון של 93% , המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים , תפוחי אדמה מרוסקים ותפוחי אדמה מרוסקים .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מחוררים תפוחי אדמה עם מזלג.
מניחים על הרשת המרכזית של התנור ומבשלים במשך שעה.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט. בעזרת סכין חיתוך חותכים מתפוחי האדמה חלק עליון דמוי קאנו. שולפים את הבשר לקערת ערבוב גדולה ומשאירים דופן בעובי של 1/2 אינץ' מסביב לעור.
מוסיפים את הברוקולי המולבן לתפוחי האדמה. מערבבים פנימה את החמאה, השמנת החמוצה, הצ'דר, הגאודה ומלח ופלפל; ומועכים עד לקבלת קרם.
בעזרת כף קטנה, גורפים את המילוי בחזרה לתוך תפוחי האדמה. זו תהיה ערימה יפה של מילוי.
מפזרים עוד משתי הגבינות על גבי תפוחי האדמה.
מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפייה ואופים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהם מחוממים וגבינה נמסה ודביקה.
מגישים עם חמאה, אם רוצים.