קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

Nelys פעמיים תפוחי אדמה אפויים מרוסקים

Nelys פעמיים תפוחי אדמה אפויים מרוסקים
Neelys Twice Smashed Baked Potatoes הוא תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -21 גרם חלבון , 34 גרם שומן , ובסך הכל 667 קלוריות . , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8733 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שמנת, חמאה, מלח ופלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . עם ציון של 93% , המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים , תפוחי אדמה מרוסקים ותפוחי אדמה מרוסקים .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גאודה מעושנת מגוררת, בתוספת תוספת לציפוי1/2 כוס גאודה מעושנת מגוררת, בתוספת תוספת לציפוי
2
מחוררים תפוחי אדמה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גאודה מעושנת מגוררת, בתוספת תוספת לציפויגאודה מעושנת מגוררת, בתוספת תוספת לציפוי
3
מניחים על הרשת המרכזית של התנור ומבשלים במשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
4 תפוחי אדמה רדומים גדולים, כל אחד כ-3/4 קילו כל אחד, משופשפים היטב4 תפוחי אדמה רדומים גדולים, כל אחד כ-3/4 קילו כל אחד, משופשפים היטב
4
מוציאים מהתנור ומצננים מעט. בעזרת סכין חיתוך חותכים מתפוחי האדמה חלק עליון דמוי קאנו. שולפים את הבשר לקערת ערבוב גדולה ומשאירים דופן בעובי של 1/2 אינץ' מסביב לעור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים את הברוקולי המולבן לתפוחי האדמה. מערבבים פנימה את החמאה, השמנת החמוצה, הצ'דר, הגאודה ומלח ופלפל; ומועכים עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גאודהגאודה
6
בעזרת כף קטנה, גורפים את המילוי בחזרה לתוך תפוחי האדמה. זו תהיה ערימה יפה של מילוי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
מפזרים עוד משתי הגבינות על גבי תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8
מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפייה ואופים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהם מחוממים וגבינה נמסה ודביקה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מגישים עם חמאה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי