Orecchiette עם ירקות, מוצרלה וחומוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל Orecchiette עם ירקות, Mozzarellan ו חומוס. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, שמן צמחי, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Orecchiette עם חומוס, Orecchiette עם ברוקולי Rabe & חומוס, ו Orecchiette עם חומוס וברוקולי Rabe (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האורקייט עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מי הבישול.
בינתיים, במחבת בינונית, עמוקה, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ.
מוסיפים את החומוס ומבשלים על אש גבוהה עד פריך, 4 דקות.
להעביר אותם צלחת נייר towellined, מפזרים את הכמון ואת כוסברה ואת העונה עם מלח ופלפל שחור. זרוק את השמן ותמחק את המחבת.
מוסיף את שמן הזית, שום ופלפל אדום כתוש למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד ריחני, 30 שניות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד מתרכך, 3 דקות.
מוסיפים את chard ומבשלים, ערבוב, עד נבול, 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מוסיפים את הפסטה ומי בישול שמורים למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב עד משולב.
מוסיפים את המוצרלה והבזיליקום וזורקים. כפית את הפסטה לתוך קערות, מפזרים חומוס ומגישים.