Orecchiette עם שעועית לבנה פסטו
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פסטו, עגבניות שזיף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: פנה עם פיסטוק פסטו ושעועית לבנה, סלט ארוגולה עם שעועית לבנה ופסטו, ו פסטה עם פיסטוק פסטו ושעועית לבנה (יום שני ללא בשר).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. בעוד פסטה מבשלת, לחמם מחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית ושום טחון למחבת; מבשלים עד השום הוא ריחני.
מוסיפים שעועית ועגבניות שזיף קצוצות; מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים, מערבבים מדי פעם (כ 5-7 דקות).
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת שעועית.
הוסף פסטו לתערובת שעועית; לזרוק לשלב. מחלקים באופן שווה בין 4 מנות; העליון כל מנה עם 1 כף גבינת פרמזן גרוסה.