Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע
Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 405 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, מלח ופלפל כשרים, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע, פסטה ללא גלוטן עם נענע, אפונה וגבינת פרמזן, ו פסטה מחיטה מלאה עם אפוני אביב, נענע וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת חמאה. מחבת אבק בכל רחבי עם 1/3 כוס פרמזן. ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים קמח; מקציפים במשך 2 דקות. בהדרגה להקציף בחלב. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. להפחית חום בינוני. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה, על 20 דקות.
להקציף פונטינה 1 כוס פרמזן.
מוסיפים ביצה; מקציפים כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את הרוטב וחמים.סדר מתלה בשליש העליון של התנור; מחממים ל 37
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד כמעט אל דנטה (פסטה תמשיך לבשל בזמן האפייה). באמצעות כף גדולה מחוררת, להעביר פסטה לקערה גדולה.
מוסיפים אפונה למי פסטה; מבשלים עד רק מכרז, על 1 דקה.
מסננים אפונה; להוסיף קערה עם פסטה. מערבבים ברוטב גבינה.
מוסיפים ארוגולה, 1 כוס פטרוזיליה, ו 1/2 כוס נענע לתערובת פסטה; לערבב באופן שווה לשלב.
מעבירים חצי מתערובת הפסטה למחבת מוכנה.
מערבבים ריקוטה וגרידת לימון בקערה קטנה; נקודה חצי תערובת ריקוטה על פסטה. כפית נשארת תערובת פסטה לתוך פאן ונקודה עם תערובת ריקוטה הנותרים.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס פרמזן.
אופים פסטה עד למעלה הוא חום זהוב, על 10 דקות יותר.
תן מנוחה במשך 30 דקות; הסר צדדים מחבת.
מפזרים 2 כפות. פטרוזיליה ו-2 כפות. מנטה וחותכים לחתיכות.