Pakbet של פול קווי (Pinakbet, תבשיל ירקות פיליפיני)
Pakbet של פול קווי (Pinakbet, תבשיל ירקות פיליפיני) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו את אנהיים צ'ילה, מלח כשר, במיה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Pinakbet (תבשיל ירקות פיליפיני), תבשיל שעועית מונג פיליפיני, ו Pinakbet (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את בטן החזיר בתנור הולנדי או בסיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ופריך, כ -20 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלחת נייר מצופה מגבת; להפריש.להגדיל את החום בינוני, להוסיף את ממרח שרימפס, ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את שאלוט, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיף את צ ' ילה וקוק, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את הדלעת, מערבבים לשלב, מכסים עם מכסה הדוק, ומבשלים עד הדלעת מתחילה לרכך, כ 10 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מערבבים לשלב, לכסות, ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את החצילים, מערבבים לשלב, לכסות, ומבשלים עד רק מבושל דרך, על 10 דקות. (אם התבשיל נראה קצת יבש בשלב זה, להוסיף 2 כפות מים.)
מוסיפים את הבמיה, מערבבים לשלב, לכסות, ומבשלים עד הבמיה היא חדה במכרז וירוק בהיר, על 10 דקות.
הסר את הסיר מן החום, להוסיף את הבטן חזיר שמורות, ומערבבים לשלב. טעם, מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך ומגישים מיד.