Papardelle עם נקניקיות & זרעי שומר בולונז
Pappardelle עם נקניקיות & זרעי שומר bolognese עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש פרמזן, שיני שום, שאלוט, ושמן זית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק חריף בולונז עם פפרדלה, נקניקיות וזרעי שומר ראגו, ו Papardelle אלה בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את הנקניקיות בעורם במחבת מים במשך 10 דקות. להתקרר מעט, ואז לחתוך את העורות ולהשליך, דק קוצצים את הבשר.
לבשל את הפסטה על פי ההוראות מנות. בינתיים לחמם מחבת לא מקל וטוסט זרעי שומר במשך דקה בערך כדי להביא את הטעם שלהם. להטות את הזרעים על צלחת, ולאחר מכן להוסיף את השמן למחבת ומטגנים את שאלוט או בצל ושום במשך כ 5 דקות עד רך.
מערבבים את הנקניקיות הקצוצות, יין אדום, עגבניות ועגבניות טהורות ומבשלות במשך 8-10 דקות בערך עד העגבניות בישלו למטה כדי להכין רוטב.
מסננים את הפסטה, להחזיר אותו למחבת ולזרוק ברוטב עם זרעי שומר, פרמזן ופטרוזיליה. סיבוב יד נוסף פרמזן ליד השולחן.