Parfaits דובדבן-גבינה
גבינת פרפה דובדבן היא ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מילוי עוגת דובדבנים, גבינת שמנת, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Parfaits דובדבן עליז, Parfaits דובדבן קלוי, ו קרם דובדבנים Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין על מים קרים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד הג ' לטין מתמוסס.
שלב סוכר והבא 3 מרכיבים בקערה בינונית, והכה במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב, להכות במהירות נמוכה עד חלקה.
מוסיפים תערובת ג ' לטין; לנצח עד מעורבב.
כף אחת כף עמוסה של עוגה מילוי לתוך כל 6 (6-אונקיה) כוסות נבעו, העליון עם תערובת 1/2 כוס גבינה. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות.
כפית כף אחת עמוסה של מילוי עוגה על כל מנה; להזמין עוגה שנותרה מילוי לשימוש אחר (לאחסן מילוי עוגה שמור במיכל הדוק אוויר במקרר).