Parfaits פודינג שוקולד לבן ומריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Parfaits פודינג שוקולד לבן ומריר. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם שוקולד, סוכר, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה, לא לאפות שוקולד מריר גרנולה Parfaits, ו ארוחת בוקר Parfaits עם גרנולה שוקולד מריר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/3 כוס סוכר קורנפלור בסיר בינוני.
לטאטא בחלב 1/2 כוס עד חלקה.
להקציף הנותרים חלב ושמנת. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב. להפחית את החום נמוך; לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות.
מחלקים פודינג לשתי קערות. מערבבים שוקולד לבן לתוך קערה אחת עד נמס וחלק. מערבבים שוקולד לא ממותק לתוך קערה אחרת עד נמס וחלק. מערבבים 1/2 כפית. וניל לתוך כל קערה. לחץ על ניילון לעטוף על פני השטח של שני puddings ומקרר עד קר, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מערבבים פירות יער וסוכר שנותר ולתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס, כ 2 דקות.
מחלקים פודינג שוקולד מריר בין 4 כוסות 1 כוס. בזהירות לחלק חצי פודינג שוקולד לבן על פני שכבת פודינג שוקולד מריר. למעלה עם פטל, ואז נשאר חצי פודינג שוקולד לבן.
מפזרים וופלים שוקולד מרוסק על גבי.
מגישים מיד, או לקרר, מכוסה, עד 2 שעות.