Parfaits קפוא קרמל שוקולד
שוקולד קרמל Parfaits קפוא יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 454 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם שוקולד מריר איכותי, ליווי: רוטב פאדג'; קצפת; פטל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו Parfaits קפוא קרמל שוקולד, Parfaits קפוא קרמל שוקולד, ו Parfaits מוס שוקולד-קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב 1/2 כוס שמנת רק לרתיחה בסיר כבד קטן, ולאחר מכן להסיר מן החום ולשמור חם, מכוסה.
מביאים מים וסוכר 1/2 כוס לרתיחה בסיר כבד אחר קטן, ערבוב עד הסוכר הוא מומס ושטיפת כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים סירופ, בלי לערבב, בעדינות מסתחרר מחבת, עד תערובת הוא קרמל זהב עמוק.
הסר מהחום ומוסיף בזהירות תערובת קרם חם (תערובת יהיה קיטור במרץ וקרמל יהיה להקשיח). מבשלים על אש נמוכה, מטאטא, עד הקרמל הוא מומס.
להקציף יחד חלמונים, הנותרים 1/4 כוס סוכר, קמצוץ של מלח בקערת מתכת, ולאחר מכן להוסיף תערובת קרמל חם בזרם איטי, לטאטא.
להעביר פודינג לסיר. לבשל פודינג על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מעובה ואוגר 77° על מדחום (לא נותנים לרתיחה).
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה של מערבל עומד, ואז להכות במהירות גבוהה 10 דקות (תערובת תהיה מגניב לחלוטין, עבה, חיוור). מוכה בשוקולד נמס ווניל.
להקציף את הכוס הנותרים קרם בקערה אחרת עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לטאטא על רבע קרם לתערובת שוקולד כדי להבהיר. מקפלים את השמנת הנותרת בעדינות אבל ביסודיות ולחלק את התערובת בין כוסות נייר, החלקה צמרות. מכסים כל כוס בנייר כסף ומקפיאים parfaits לפחות 12 שעות.
כדי לשרת, בזהירות לקרוע את כל כוס נייר ולהפוך parfaits על צלחות.
Parfaits יכול להיות קפוא עד 3 ימים.