Parmigiano-ריגטוני מצופה עם כרובית פרושוטו
Parmigiano-Crusted Rigatoni עם כרובית ו Prosciutto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 877 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שן שום, ריגטוני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו Parmigiano-ריגטוני מצופה W / כרובית ובייקון, פרמיג'אנו-כרובית מצופה אגליאטה, ו Rigatoni עם פירורי לחם, רוזמרין, שום, Parmigiano רג'יאנו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. במחבת בינונית, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד מוזהב קלות, על 3 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מעובה מעט, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
לבשל את rigatoni עד אל דנטה; כ 6 דקות לפני rigatoni נעשה, להוסיף את הפרחים כרובית לסיר.
ניקוז, הזמנת 2 כפות של מי בישול פסטה.
בינתיים, בקערה בינונית, לזרוק את panko עם גבינת Parmigiano ואת 2 1/2 כפות הנותרים של שמן זית; העונה עם מלח ופלפל.
החזירו את הריגטוני והכרובית לסיר.
מוסיפים את קרם השום, את הפרושוטו ואת מי הפסטה השמורים וזורקים עד שהפסטה מצופה. לגרד את הפסטה לתוך צלחת אפייה רדודה גדולה ומפזרים את תערובת panko באופן שווה על החלק העליון. לצלות במשך כ 2 דקות, מסתובב כל הזמן, עד ציפוי הוא השחמה שווה.