Pb ו J לחם פודינג קרום
, המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו את קרום הלחם, חמאת בוטנים מוקרמת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, עוגת פודינג שוקולד עם קרום בוטנים מלוח, ו פשטידות בשר חזיר עם קרום פודינג תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה על תבנית אפייה 13 ידי 9 אינץ'.
שים 2 כוסות חלב, את הביצים, חמאת בוטנים, סוכר, וניל, ומלח לתוך בלנדר תערובת עד חלקה, דואג כי חמאת בוטנים הוא emulsified ביסודיות לתוך התערובת.
יוצקים לתוך קערה גדולה, ואז להקציף בחלב 2 כוסות הנותרים. מערבבים את הלחם ומניחים בצד להשרות במשך כ 10 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית אפייה מוכנה.
מניחים כפות של ג ' לי האהוב עליך, ריבה, או משמר סביב תערובת הלחם, דוחף אותם קצת עם הכף שלך.
אופים במשך כ 45 דקות, או עד הפודינג הוא השחמה, נפוח, וקצת המשרד.
חותכים לריבועים כדי לשרת.