Pebber Nodder (עוגיות חג המולד דניות)
Pebber Nodder (עוגיות חג המולד הדניות) הוא צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 100 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 37 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, סוכר, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת חג מולד דנית, מאפים דניים עץ חג המולד, ו Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים יחד את החמאה והסוכר עד חלקה. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב עד אור ורך.
מערבבים את הקמח, הל וקינמון; מערבבים לתוך תערובת הסוכר רק עד מעורבב.
להפריד את הבצק לתוך 6 כדורים, לגלגל כל כדור לתוך חבל על גדול בערך כמו האצבע על משטח מקומח קלות.
חותכים לחתיכות 1/2 אינץ', ומניחים אותם על תבנית אפייה ungreased.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה קלה. מגניב על גיליונות אפייה במשך כמה דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.