Pescado Gratinado con Camarones (דגים ושרימפס גראטן)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pescado Gratinado con Camarones (דגים וחסילונים מוקרמים). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1003 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם חלב, ליים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-94 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו Cazuela de Pescado אל קוקו Gratinada (תבשיל דגים וקוקוס אל Gratin), Encocado de Pescado y Camarón (דגים וחסילונים ברוטב קוקוס), ו Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב:במחבת כבדה על אש בינונית, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל ושום עד רך.
מוסיפים את הקמח ומערבבים במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את החלב ומבשלים על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, על 5 דקות.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה.מחממים תנור ל 400 מעלות F. מתבלים את הדגים במלח, פלפל, כמון, פפריקה, אבקת בצל ואבקת שום.
מניחים את הדגים מנות אפייה בודדים משומנים קלות. למעלה עם שרימפס ולהוסיף את הרוטב על גבי.
מפזרים כל אחד עם גבינת פרמזן.
מניחים בתנור ואופים במשך כ 8 עד 10 דקות או עד מבעבע.
מוציאים מהתנור ומגישים חמים עם פלחי לימון בצד.