קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Pesto alla Genovese

Pesto alla Genovese
אם יש לך שמן זית, חמאה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לינגוויני alla Genovese, מתכון ג'נובזה פסטו, ו Fettucine Al Pesto Genovese (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב שיני שום, עלי בזיליקום טריים, רומנו מגורד טרי או גבינת פרמזן, שמן זית כתית אקסטרה, חמאה או מרגרינה; מערבולת עד חלקה, גירוד הצדדים מיכל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ופלפל כתוםופלפל כתום
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן