Petit Gateau עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1621 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -32 דקות. גשו לסופר וקנו עלי נענע, מיץ ליים, אבקת קקאו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו פטיפורים, Le Petit Hibou, ו שמיכת פור פור (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את מוחיטו שוקולד מנטה: השתמש 12 טבעות לחתוך עיגולים 3 אינץ ' בגנואז קקאו ומניח אותם בתחתית של כל עובש.
תן לתערובת להתקרר ולתלול בן לילה. מסננים ומוסיפים את הרום ומיץ לימון. שמור חצי מהנוזל לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
רוטב שומשום יפני מוכן
דבש הדרים
4
מרח מעט מהסירופ על כל עוגה. צינור כף של גנאש שוקולד על כל עוגה ולחץ עוגיית שוקולד עגולה על גנאש וממלא עם מוס בווארי נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
כדי להפוך את המוס בווארי מנטה: להשרות את עלי ג 'לטין במים במשך 5 דקות, לסחוט עודפי מים מיקרוגל במשך 1 דקה או עד ג' לטין הוא מומס. מערבבים בכפית של קרם אנגלייז ולאחר מכן לערבב את השאר. מקפלים בקצפת. ממלאים טבעות entremet עם מוס להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטין
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
רוטס סוכריות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
כדי לסיים את העוגות להמיס 2 עלים של ג ' לטין ולהוסיף סירופ שמורות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
7
מניחים כפית על כל עוגה ומקשטים עם שבר שוקולד או שבבי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
8
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מערבבים את הביצים והסוכר יחד בקערת ערבוב. מעל מים רותחים, מקציפים את הביצים עם מקציף עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מניחים את הביצים חמות בקערה של מערבל חשמלי שוט על גבוה עד צורות הסרט. מקפלים את החמאה ואת החומרים יבשים מנופה לתוך ביצים מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
יוצקים על מחבת חצי גיליון משומנת, קלף מרופדת ואופים במשך 15 עד 20 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מערבבים את הגלוקוז ואת אבקת הקקאו בסיר ומערבבים על אש נמוכה עד חלקה. מזג את השמנת ומערבבים עד השמנת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
סירופ גלוקוז
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
13
יוצקים על שוקולד קצוץ. מערבבים עד חלקה. אפשר להתקרר.;
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
14
שמנת החמאה והסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רצועת קליפת לימון
15
מוסיפים את הוניל והביצים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולה
16
מוסיפים את הקמח, המלח והקקאו ומערבבים עד רק בשילוב וחלק. לעטוף ולהירגע לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
17
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
18
רול החוצה לחתוך לתוך צורות הרצוי ואופים במשך 10 עד 12 דקות. מגניב.