Petit Gateau עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1621 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -32 דקות. גשו לסופר וקנו עלי נענע, מיץ ליים, אבקת קקאו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו פטיפורים, Le Petit Hibou, ו שמיכת פור פור (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את מוחיטו שוקולד מנטה: השתמש 12 טבעות לחתוך עיגולים 3 אינץ ' בגנואז קקאו ומניח אותם בתחתית של כל עובש.
תן לתערובת להתקרר ולתלול בן לילה. מסננים ומוסיפים את הרום ומיץ לימון. שמור חצי מהנוזל לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
רוטב שומשום יפני מוכן
דבש הדרים
4
מרח מעט מהסירופ על כל עוגה. צינור כף של גנאש שוקולד על כל עוגה ולחץ עוגיית שוקולד עגולה על גנאש וממלא עם מוס בווארי נענע.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3 תותים קפואים ללא סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
כדי להפוך את המוס בווארי מנטה: להשרות את עלי ג 'לטין במים במשך 5 דקות, לסחוט עודפי מים מיקרוגל במשך 1 דקה או עד ג' לטין הוא מומס. מערבבים בכפית של קרם אנגלייז ולאחר מכן לערבב את השאר. מקפלים בקצפת. ממלאים טבעות entremet עם מוס להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטין
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
רוטס סוכריות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
כדי לסיים את העוגות להמיס 2 עלים של ג ' לטין ולהוסיף סירופ שמורות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
3 תותים קפואים ללא סוכר
7
מניחים כפית על כל עוגה ומקשטים עם שבר שוקולד או שבבי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
8
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מערבבים את הביצים והסוכר יחד בקערת ערבוב. מעל מים רותחים, מקציפים את הביצים עם מקציף עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצות
10
מניחים את הביצים חמות בקערה של מערבל חשמלי שוט על גבוה עד צורות הסרט. מקפלים את החמאה ואת החומרים יבשים מנופה לתוך ביצים מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
יוצקים על מחבת חצי גיליון משומנת, קלף מרופדת ואופים במשך 15 עד 20 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מערבבים את הגלוקוז ואת אבקת הקקאו בסיר ומערבבים על אש נמוכה עד חלקה. מזג את השמנת ומערבבים עד השמנת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
סירופ גלוקוז
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
13
יוצקים על שוקולד קצוץ. מערבבים עד חלקה. אפשר להתקרר.;
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
14
שמנת החמאה והסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
15
מוסיפים את הוניל והביצים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
16
מוסיפים את הקמח, המלח והקקאו ומערבבים עד רק בשילוב וחלק. לעטוף ולהירגע לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
17
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
רול החוצה לחתוך לתוך צורות הרצוי ואופים במשך 10 עד 12 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
שלב את החלב, שמנת, שעועית וניל, נענע בסיר ולהגדיר על חום בינוני להביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
20
שלב את החלמונים וסוכר יחד ממש לפני הנוזל הוא חם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
21
מזג את החלב/שמנת חם לתוך החלמונים ולחזור לתנור לבשל עד מעובה, ואת התערובת מצפה את הגב של כף. מתח וצינה לחלוטין.