Pho ויאטנמית
פו וייטנאמי הוא טבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו טופו, שום, זנגביל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו סלט אטריות בקר וייטנאמי: פו טרון, מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני, ו ויאטנמית (מתכונים דומים).
הוראות
משרים ורמיצ ' לי במים מלוחים רותחים עד למכרז (5-10 דקות); לנקז ולשטוף.
מחממים שמן במחבת עמוקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר; מבשלים עד רך (1 דקה), ערבוב לעתים קרובות.
הוסף אניס, ציפורן, אגוז מוסקט; מערבבים עד ריחני (1 דקה).
מוסיפים מים ורוטב סויה; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים. כיסוי חלקי.
מוסיפים ירקות וטופו למרק; מכסים. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים עד ירקות במכרז (3-5 דקות).
מסננים אטריות; מערבבים למרק.