Picadillo Empanaditas יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 9 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם צימוקים, פיצה קרום, פימנטווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך מרהיב. נסו Tunan Empanaditas, פירות ים Empanaditas, ו Empanaditas y pastelitos (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מבשלים בשר במחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים היטב, ומחזירים בשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל, פלפל ושום, ומטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
הסר מן החום, ומערבבים צימוקים הבא 5 מרכיבים (צימוקים דרך מלח).
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מלח, לציפוי זכוכית
6
מחלקים את הבצק פיצה קרום לתוך 18 מנות; לכסות את הבצק, ולתת לנוח 5 דקות. לעצב כל מנה בצק לכדור, לגלגל כל מנה לתוך מעגל 3 אינץ ' על משטח מקומח קלות. כפית 2 כפיות ברמה של תערובת בשר על חצי מכל עיגול בצק. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים. מקפלים בצק על מילוי בשר, ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.