Picadillo חזיר
חזיר Picadillo דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 597 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא צימוקים, פלפל חריף, תרד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: Picadillo חזיר, Picadillo חזיר, ו Picadillo חזיר אמפנדס.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן עד למכרז, כ 5 דקות.
הסר את הבצל והשום מהמחבת ולהניח בצד. מפורר את החזיר למחבת ומבשל עד שכבר לא ורוד. להחזיר את הבצל והשום למחבת ומערבבים דרך החזיר. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את המחבת ומבשלים את התערובת במשך 5 דקות. מערבבים את הפלפל הירוק, פלפל אדום, פלפל צהוב, וצימוקים לתערובת; מכסים ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיף את התרד למחבת ומערבבים רק לפני ההגשה.