Picarones con Miel
Picarones קון מיאל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אניס כוכב, שמן צמחי, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פלאן סופלה אל מיאל, Platanos Maduros con Miel (בננות מתוקות מטוגנות), ו עוף עם ליים ודבש (POLLO AL LIMON Y MIEL).
הוראות
כדי להפוך את הדבש החדור, להשתמש מקלף ירקות כדי להסיר את ההתלהבות (ללא דורית) מן התפוז ברצועות רחבות; להפריש את הפרי לשימוש נוסף.
מערבבים את גרידת התפוז עם הדבש, עלי דפנה, מקל קינמון, וכוכב אניס בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. קח את המחבת את החום ולאפשר לדבש תלול במשך 1 שעה. מסננים את הדבש, כיסוי, ולאחסן בטמפרטורת החדר עד הצורך.
כדי להפוך את picarones, לשלב את השמרים עם המים החמים בקערה קטנה ולהשאיר בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות עד קצף.
מעבירים את התערובת לקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק.
מוסיפים את הסוכר, הביצה, פירה דלעת, ומלח ומערבבים במהירות בינונית עד בשילוב טוב. מוסיפים לאט את הקמח, בערך חצי כוס בכל פעם. המשך לערבב במהירות בינונית עד הבצק הוא חלק וגמיש, כ 8 דקות. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי ויבש, לכסות אותו במגבת מטבח נקייה ויבשה, ולהשאיר אותו לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מחממים את השמן ל-350 ° F בסיר, באמצעות מדחום ממתקים או מטגנים עמוקים כדי לפקח על הטמפרטורה. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
אגרוף למטה את הבצק עם האגרופים שלך, מנפח אותו מספיק כדי להתמודד וחלק אותו לתוך 16 כדורים שווים.
גלגל כל כדור לתוך חבל 6 אינץ '(3 אינץ ' בקוטר) ולחץ על הקצוות יחד כדי ליצור טבעת.
מטגנים את הטבעות בקבוצות, הופכים פעם אחת, עד פריך וזהוב חום, על 2 דקות לכל צד.
מפזרים את הפיקרונים בסוכר של ממתקים ומגישים חם, עם דבש חדור טפטף מעל או בקערה לטבילה.
Reprinted with permission from The Latin Road Home by Jose Garces, © 2012 Lake Isle Press