קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Picarones con Miel

Picarones con Miel
Picarones קון מיאל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אניס כוכב, שמן צמחי, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פלאן סופלה אל מיאל, Platanos Maduros con Miel (בננות מתוקות מטוגנות), ו עוף עם ליים ודבש (POLLO AL LIMON Y MIEL).

הוראות

1
כדי להפוך את הדבש החדור, להשתמש מקלף ירקות כדי להסיר את ההתלהבות (ללא דורית) מן התפוז ברצועות רחבות; להפריש את הפרי לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
מערבבים את גרידת התפוז עם הדבש, עלי דפנה, מקל קינמון, וכוכב אניס בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. קח את המחבת את החום ולאפשר לדבש תלול במשך 1 שעה. מסננים את הדבש, כיסוי, ולאחסן בטמפרטורת החדר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גרידה כתומהגרידה כתומה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כדי להפוך את picarones, לשלב את השמרים עם המים החמים בקערה קטנה ולהשאיר בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מעבירים את התערובת לקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את הסוכר, הביצה, פירה דלעת, ומלח ומערבבים במהירות בינונית עד בשילוב טוב. מוסיפים לאט את הקמח, בערך חצי כוס בכל פעם. המשך לערבב במהירות בינונית עד הבצק הוא חלק וגמיש, כ 8 דקות. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי ויבש, לכסות אותו במגבת מטבח נקייה ויבשה, ולהשאיר אותו לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
מחממים את השמן ל-350 ° F בסיר, באמצעות מדחום ממתקים או מטגנים עמוקים כדי לפקח על הטמפרטורה. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
אגרוף למטה את הבצק עם האגרופים שלך, מנפח אותו מספיק כדי להתמודד וחלק אותו לתוך 16 כדורים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
8
גלגל כל כדור לתוך חבל 6 אינץ '(3 אינץ ' בקוטר) ולחץ על הקצוות יחד כדי ליצור טבעת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
תן לטבעות לנוח 10 דקות.
10
מטגנים את הטבעות בקבוצות, הופכים פעם אחת, עד פריך וזהוב חום, על 2 דקות לכל צד.
11
מסננים על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12
מפזרים את הפיקרונים בסוכר של ממתקים ומגישים חם, עם דבש חדור טפטף מעל או בקערה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
Reprinted with permission from The Latin Road Home by Jose Garces, © 2012 Lake Isle Press