Pisaladière עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אנשובי, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל בצל בשמן במחבת nonstick גדול על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, 8 עד 10 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם מאוד רפוי וחום זהוב עמוק, כ 45 דקות יותר. מערבבים טימין קצוץ, מלח ופלפל ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בצל
פלפל
טימין
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מכסים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה ומפיצים עליה בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
4
אופים עד נפוח וזהוב חום, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מורחים תערובת בצל על מאפה, משאיר גבול דק (למעלה pings יהיה להוציא מאפה).
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצל
6
לסדר אנשובי ברשת של ריבועים על בצל ולהגדיר זית באמצע כל ריבוע.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
בצל
זיתים
7
אופים עד מאפה הוא השחמה היטב, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מפזרים עלי קורנית שלמים.
מרכיבים שתצטרך
טימין
9
להחליק טארט על לוח ולחתוך לריבועים.
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
11
* חבילות בצק עלים להשתנות. 3-עוז של Pepperidge החווה. החבילה מכילה 2 גיליונות; אם באמצעות, להפיץ את הסדינים על דפי אפייה נפרדים ופרבקה 12 עד 15 דקות, ולאחר מכן לחלק תוספות בין השניים ואופים 10 עד 12 דקות יותר.